Tervein jaloin & kevein askelin!

Tervein jaloin & kevein askelin!

Halkeilevat kantapäät ja kovettumat

Hellävaraista hoitoa jaloillesi jalkahoitolassamme Porissa

Halkeilevat kantapäät sekä erilaiset kovettumat ovat monelle tuttuja vaivoja, erityisesti talviakaan. Pahimmillaan ne saattavat vuotaa verta ja olla erittäin kipeät. Kovettumia ja halkeamia voi kuitenkin onneksi hoitaa ja ehkäistä oikeanlaisella hoidolla. Käänny Jalkojenhoitaja Tiina Lahtisen puoleen – palvelemme sinua aivan Porin keskustassa!

Mistä halkeilevat kantapäät ja kovettumat johtuvat?

Halkeamat ja kovettumat syntyvät, kun kuiva iho venyy ja halkeaa pahimmillaan aina verinahkaan asti.  Ihon kuivumisen voi aiheuttaa esimerkiksi paljasjaloin kulkeminen, jolloin iho ahavoituu, paksuuntuu ja halkeilu. Samoin seisomatyö ja kovat työskentelyalustat sekä ylipaino altistavat kovettumien syntymiselle.

Kovettumien repiminen ja voimakas raspaaminen saattavat edesauttaa halkeamien syntymistä. Siksi onkin tärkeää, että halkeamia ja kovettumia hoidetaan oikein. Meiltä saatkin sekä asiantuntevaa apua halkeamien ja kovettumien hoitoon että neuvoja niiden ehkäisyyn.

Voi paremmin pehmein jaloin – tervetuloa palveltavaksi!

Jalkojenhoitaja Tiina Lahtinen palvelee Porin keskustan liikkeessä kaikenlaisissa jalkaterän ja jalkapohjan vaivoissa. Älä kärsi kivuliaista kovettumista tai kynsipiikeistä, vaan tule hoidattamaan ne meillä kuntoon. Lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Valitettavasti meillä ei ole korttimaksupäätettä, ainoastaan käteismaksu mahdollisuus tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Jalkojenhoitaja Tiina Lahtinen

Pohjoispuisto 2 B

28100 PORI

050 563 1284

www.jalkojenhoitajatiinalahtinen.fi

kovettumien hoito