Tervein jaloin & kevein askelin!

Tervein jaloin & kevein askelin!

Sisäänkasvanut kynsi? Vasaravarvas? Apu on lähellä!

Jalkojenhoitaja Tiina Lahtinen palvelee Porissa

Erilaiset kynsi- ja varvasongelmat, kuten paksuuntuneet varpaankynnet ja vasaravarpaat, ovat yllättävän yleisiä jalkavaivoja, joita esiintyy kaikenikäisillä. Näiden ongelmien hoitamisessa ja ehkäisyssä voit kääntyä Jalkojenhoitaja Tiina Lahtisen puoleen. Palvelemme asiakkaitamme Porin keskustassa ja olemme valmiina auttamaan nopeallakin aikataululla.

Sisäänkasvanut kynsi ja kynsipiikki

Kun kynnen reuna kasvaessaan painautuu kynsivalliin, on kyseessä sisäänkasvanut kynsi. Sen aiheuttaa yleensä kynsien virheellinen leikkaaminen: kun varpaankynsien kulmat pyöristetään tai leikataan liian lyhyiksi, kynsi voi kasvaa kynsivalliin painuen ja aiheuttaa näin kivuliaan kynsivallitulehduksen. Kovan ja kuperan kynnen leikkaaminen saattaa lohkaista kynnen reunan, jolloin kynnen reunaan jää kivulias lohkeama eli kynsipiikki.

Hoidamme sisäänkasvaneita kynsiä, kynsipiikkejä, paksuuntuneita kynsiä vuosikymmenien tuomalla ammattitaidolla. Kivuton kynnenoikaisuhoito auttaa ohjaamaan kuperaa kynttä oikeaan suuntaan ja kynsipiikin poistaminen helpottaa kipua välittömästi.

Vasaravarvas

Koukkuvarvas eli vasaravarvas tarkoittaa varvasta, joka on taipunut tavallisimmin varpaan keskimmäisestä nivelestä. Tällöin varpaan koukistaja- ja ojentajajänteet ovat kiristyneet ja varvas on koukkuasennossa.

Vasaravarpaan aiheuttajia voivat olla mm. diabetes, reuma, psoriasis, jalan rakenne tai jopa liian pienet kengät tai sukat. Oireina ovat esimerkiksi kipu päkiänivelissä tai varpaissa, varpaan päälle syntyvät känsät, hankaumat ja kovettumat sekä varpaankynsien muutokset.

Oikeanlaisen hoidon avulla voidaan vähentää varpaan asentovirheestä syntyviä kipuja sekä estää varpaiden hankautumista ja kovettumien ja känsien syntymistä.

Kynnenleikkuu

Sisäänkasvaneiden tai paksuuntuneiden varpaankynsien leikkuu voi olla toisinaan hyvin hankalaa tai kivuliasta. Meiltä löytyvät oikeat välineet, joiden avulla kynsienleikkuu sujuu hellävaraisesti ja nopeasti. Olemme apunasi myös, kun et esimerkiksi itse voi leikata varpaankynsiäsi.

Valitettavasti meillä ei ole korttimaksupäätettä, ainoastaan käteismaksu mahdollisuus tällä hetkellä.

Soita ja varaa aika!

Olipa ongelmanasi sisäänkasvanut kynsi, vasaravarvas tai esimerkiksi jalkapohjan syylä, olemme valmiina auttamaan. Liikkeeseemme on helppo saapua, sillä se sijaitsee aivan Porin keskustassa.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Yhteystiedot

Jalkojenhoitaja Tiina Lahtinen

Pohjoispuisto 2 B

28100 PORI

050 563 1284

www.jalkojenhoitajatiinalahtinen.fi

kynsiongelmien hoito