Tervein jaloin & kevein askelin!

Tervein jaloin & kevein askelin!

Känsät ja syylät

Eroon jalkojen ongelmista – Jalkojenhoitaja Tiina Lahtinen palvelee Porissa

Jalkojen känsät ja syylät ovat ikäviä yllätyksiä, jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa kovia kipuja. Niiden myötä varpaisiin tai jalkoihin voi tulla myös asentovirheitä, jotka puolestaan voivat vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Kun siis huomaat jalassasi känsän tai syylän, on syytä seurata tilannetta ja tulla ajoissa hoidettavaksi. Mikäli tilanne on edennyt jo kipuun asti, ei hätää. Jalkojenhoitaja Tiina Lahtisen jalkahoitolaan pääset parhaimmillaan jopa pienelläkin varoitusajalla. Tervetuloa liikkeeseemme Porin keskustaan!

Känsät pois jalkapohjasta

Känsä eli liikavarvas on tarkkarajainen, nappulamainen ihopaksunnos, joka voi aiheuttaa pistävää kipua. Se kasvaa herkemmin kuivaan, joustamattomaan ihoon kuin hyvin hoidettuun, joustavaan ihoon. Känsän aiheuttajia voivat olla esimerkiksi jalan tai varpaiden virheasennot yhdessä puristavien tai hankaavien kenkien kanssa. Mikäli känsä muuttuu kivuliaaksi, se saa ihmisen muuttamaan kävelytapaansa, mikä puolestaan lisää altistaa uusien känsien syntymiselle.

Känsän hoidossa on tärkeää paitsi poistaa känsä myös korjata asentovirheet, jottei känsä kasva uudestaan. Meiltä saatkin avun sekä känsän poistamiseen että uusien ehkäisyyn.

Syylät syyniin

Tavallisia, ihmisen papilloomaviruksista johtuvia syyliä esiintyy eniten käsissä ja jaloissa, mutta myös muualla kehossa. Jalkapohjassa yksittäisen syylän ympärille voi muodostua kovettuma, tai syyliä voi kasvaa useita vieri viereen. Vanhat ja halkeilevat syylät saattavat olla hyvinkin kipeitä.

Jalkahoitolassamme syylät saadaan kuriin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Lisäksi neuvomme ja opastamme hoidetun kohdan jälkihoidossa sekä uusien syylien ehkäisyssä.

Hoidata känsät ja syylät ajoissa

Niin känsät kuin syylät kannattaa hoitaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, ennen kuin ne aiheuttavat enempää vaivaa ja kipua. Soita siis ja varaa aika Jalkojenhoitaja Tiina Lahtisen jalkahoitolaan! Palvelemme aivan Porin keskustassa.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Valitettavasti meillä ei ole korttimaksupäätettä, ainoastaan käteismaksu mahdollisuus tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Jalkojenhoitaja Tiina Lahtinen

Pohjoispuisto 2 B

28100 PORI

050 563 1284

www.jalkojenhoitajatiinalahtinen.fi

känsien hoito